Капитанът на Милан Давиде Калабрия изрази убеденост, че тимът ще превъзмогне лошата си

...
Капитанът на Милан Давиде Калабрия изрази убеденост, че тимът ще превъзмогне лошата си
Коментари Харесай

Капитанът на Милан: Не виждам тъга при нас, а желание за победа

Капитанът на Милан Давиде Калабрия изрази увереност, че отборът ще превъзмогне неприятната си форма, в която се намира от началото на годината.

“Със съотборниците ми си поговорихме за това, само че сме също толкоз конкурентоспособни, колкото преди. Не ги видях тъжни. Не постигнахме мечтаните резултати, само че не трябва да имаме отрицателни мисли поради това. Трябва да продължим да играем по същия метод и резултатите ще дойдат. По-опитните приказват, само че целият тим поема отговорност. Ако желаеме да станем топотбор, всеки би трябвало да се почувства част от този план. Това, което си казахме, би трябвало да остане в съблекалнята ", стартира той. 

" Утре ни чака край и е нужно да дадем всичко от себе си, с цел да го спечелим. Искаме да спечелим повече, към това би трябвало да се цели един огромен тим. Сезонът е дълъг и е обикновено да има спад във формата. Искаме да спечелим този мач, това е нашият фокус. Изучихме някои обстановки и към този момент не желаеме да позволяваме избрани неточности ”, коментира Калабрия на конференцията си преди конфликта с Интер за Суперкупата на Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР